PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – GDPR 

Ce date personale prelucrăm?

Datele personale pe care le prelucram sunt, în principal, datele tale de identificare, de facturare și de livrare sau alte date personale pe care le colectăm direct de la tine (feedback) sau din alte surse atunci când devii clientul nostru, sau când folosești produsele sau serviciile noastre.

Cum prelucram datele tale personale?

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ți furniza produse și servicii sau pentru a-ți oferi asistența cu privire la oferta THE SCRUB&CO SRL, în scop de marketing, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor pe care ti le oferim. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligație legală, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, după caz, pe consimtamantul tau dacă ti-ai manifestat opțiunea in acest sens.

Cum poti sa administrezi acordurile exprimate?

Pentru a-ți putea oferi produse și servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele tale, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului tău, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom ține întotdeauna cont de opțiunile tale. 

Ca să fie cât mai simplu pentru tine, trebuie sa stii ca poți sa verifici și să modifici oricând acordurile existente prin site-ul nostru sau direct din newsletter-ul primit.

Comunicăm date personale către alți destinatari?

Pentru a-ti oferi servicii cat mai competitive, pentru a executa tranzacțiile pe care le initiezi, pentru îndeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau în alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale către autoritati publice, organe judiciare, birouri notariale, consultanți externi, imputerniciti către care am externalizat furnizarea anumitor servicii și alte categorii de destinatari, din România sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurandu-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor tale (spre exemplu, clauze contractuale standard, existența unor reguli corporatiste obligatorii etc). De exemplu rapoartele lunare fiscale conform legii, campaniile de notificare prin partenerul nostru mailchimp.com, etc. 

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile tale și cum pot fi exercitate?

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi de drepturi adiționale. Iată lista completa a drepturilor pe care le ai:

  • Dreptul la informare – poți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale;
  • Dreptul la rectificare – poți rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;
  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – poți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – poți solicita restrictionarea prelucrarii în cazul în care contesti exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
  • Dreptul de opozitie – poți sa te opui, în special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plângere – poți depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ți-l poți retrage oricand. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare, îți poți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Conținutul

Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre THE SCRUB&CO SRL , produsele comercializate de aceasta, ale partenerilor săii cât și alte informații considerate ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regulă, în mod gratuit.

THE SCRUB&CO SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si conținutului acestuia 

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale THE SCRUB&CO SRL, prevăzute de legislatia în vigoare.

Limitarea răspunderii THE SCRUB & CO SRL

THE SCRUB&CO SRL nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, inacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători și/ furnizori și THE SCRUB&CO SRL nu îsi asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

Prețurile produselor de pe acest SITE sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile în perioada de timp menționată / în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizarii stocului reprezentantul SITE-ului va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

Informații privind protectia datelor cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date, Utilizatorul/Clientul declară pe propria răspundere că își manifesta consimtamantul expres în vederea prelucrării datelor sale cu caracter confidențial de către THE SCRUB & CO SRL în vederea participării la diferite actiuni (de cumpărare, de informare, promoționale).

THE SCRUB&CO SRL are obligația de a colecta, stoca, prelucra și administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care Utilizatorii/Clienții i le furnizează cu ocazia accesării prezentului SITE și/sau completarii formularelor disponibile pe aceasta, numai în conformitate cu legea aplicabilă în materie.